Jouw nieuws in Waardervol

Wil je jouw bedrijf bekend maken bij de buren, een smaakvolle lunchaanbieding delen of heb jij iets leuks op de agenda staan? Laat het ons weten voor de volgende editie van Waardervol. Geheel kosteloos, want voor een plekje in onze krant hoef je niets te betalen.

Beter een goede buur dan een verre vriend

Onder dat motto zijn drie ondernemers uit de Waarderpolder het initiatief Waardervol gestart.Vier pagina’s boordevol nieuws over, voor en door bedrijven in de Waarderpolder.

Lokale bedrijven en overheid krijgen via dit blad de kans om gratis informatie over producten, diensten en de regio te communiceren. Door bedrijven op deze wijze aan elkaar voor te stellen en met elkaar te verbinden, wil Waardervol de lokale economie en werkgelegenheid stimuleren.

De initiatiefnemers van Waardervol: v.l.n.r. Eddie Aarts (Fonts+Files) Eric Fielmich (Brainboks) en René de Boer (Intervolvement Communicatie)

Een ‘donorpand’ vol circulaire, duurzame en innovatieve oplossingen

1 november was een mijlpaal van een bijzonder project voor de circulaire bouw in de Waarderpolder. In het bijzijn van wethouder Robbert Berkhout, raadslieden en de deelnemende projectpartners werd de eerste heipaal geslagen van het nieuwe Circulaire BouwLab. Het lab wordt op het terrein van 3D Makers Zone opgebouwd met onderdelen van een pand uit Almere en doorontwikkeld met innovatieve, duurzame elementen.


Lees meer in de online versie van Waardervol...